Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15670

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
vijzelen
stoven
heet
marineren
frituren
zoet
bbq
grillen
pittig
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!