Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15721

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
stoven
grillen
pittig
vis
vleesvervanger
frituren
bakken
oven
heet
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Smoor Lidah
Gesmoorde rundertong in bouillon en ketjap
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Sambal Goreng Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met zoute visjes en petehbone...
Sarang Burung Ikan Teri
Vogelnestjes van droge, zoute visjes

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!