Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16013

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
zuur
frituren
heet
stoven
oven
bakken
rauw
stomen
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ayam Paniki
Gesmoorde kip in pittige kokosmelk
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!