Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16091

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
pittig
frituren
stoven
heet
vijzelen
zoet-zuur
marineren
blancheren
blenden
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Rendang Ayam
Gestoofde kip met kokos
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!