Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16200

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
frituren
bakken
gevogelte
stoven
pittig
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Ayam Ungkep Peteh
Gestoofde drumsticks in hete saus met petehbo...
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Ayam Kukus Pedis
Gestoomde pakketjes gevuld met hete kip

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!