Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16225

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
heet
vijzelen
marineren
stoven
blancheren
frituren
pittig
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Rempah Banka
Gebakken driehoekjes van gehakt
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Orek Tempeh Dua
Gefrituurde tempeh met pittige kruiden en zoe...

Groente / fruitgerechten

Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!