Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16250

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
bakken
marineren
heet
bbq
pittig
blancheren
blenden
koud
oven
zoet-zuur
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!