Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16264

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
heet
bbq
vijzelen
frituren
stoven
gevogelte
marineren
oven
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Tahu Pedis
Gebakken tahu in ketjap
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!