Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16292

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
vis
groente
gevogelte
koken
hartig
stomen
bbq
grillen
blenden
bakken
frituren
blancheren
stoven
vijzelen
heet
koelen
zuur
zoet-zuur
lauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bihun Bumbu Kari
Pittige bihun met kip, garnalen en inktvis
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!