Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16335

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
koken
frituren
bakken
heet
marineren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Rempah Udang
Knapperig gebakken garnalenballetjes
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Pesmol Telor Goreng
Gefrituurde eieren in een pittige, zoet/zure ...
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!