Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16383

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
marineren
frituren
zoet-zuur
oven
stoven
heet
lauw
pittig
blancheren
zuur
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Frikadel Djeruk Manis
Gevulde sinaasappels met gehakt
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus

Groente / fruitgerechten

Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!