Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16449

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stomen
stoven
bbq
grillen
marineren
zoet-zuur
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong
Ayam Panggang Klaten Dua
Geroosterde kip met kokosmelk
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!