Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16499

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
bakken
frituren
zoet-zuur
marineren
zoet
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!