Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16511

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
pittig
heet
zuur
stomen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!