Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16638

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
vijzelen
koud
marineren
blancheren
pocheren
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Ikan Bumbu Bali
Krokant gebakken, pittige makreel
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Abon Ikan
Drooggebakken tonijn met kruiden
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!