Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16707

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
bakken
blenden
heet
bbq
grillen
vijzelen
marineren
frituren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Asem Sunda Asli
Verschillende groenten gekookt in zurige boui...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!