Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16841

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
heet
vijzelen
frituren
stomen
bbq
bakken
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!