Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16852

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
hartig
marineren
stoven
blancheren
heet
frituren
blenden
zuur
zoet-zuur
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!