Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16966

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
pittig
wokken
heet
frituren
blancheren
vijzelen
lauw
stoven
ei
bakken
blenden
marineren
stomen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ketoprak
Tofu, tauge en bihun overgoten met een pittig...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Groente / fruitgerechten

Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!