Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17006

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
stomen
koelen
pittig
marineren
oven
vleesvervanger
stoven
zoet
rauw
koud
blancheren
zuur
groente
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Pepesan Dua
Gekruide, pittige makreel uit de oven
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Sambal Goreng Peteh
Gefrituurde tahu en tempeh met petehbonen in ...
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember

Groente / fruitgerechten

Tumis Labu Siam
Roerbak van kruidige chayote en mais
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!