Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17018

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
stoven
marineren
frituren
vijzelen
heet
zuur
lauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sambal Goreng Telor
Gefrituurde eieren met een kokosmelksaus
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ikan Tenggiri Masak Santen
Gestoofde makreel in een gele, pittige kokoss...
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!