Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17035

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
zuur
heet
frituren
oven
zoet-zuur
zoet
rauw
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus

Groente / fruitgerechten

Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!