Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17100

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
bakken
heet
frituren
blenden
lauw
vijzelen
zuur
zoet
pittig
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Tempeh Penyet
Gefrituurde tempeh gestoofd in een zeer pitti...
Sambal Goreng Telor Dua
Hardgekookte eieren in een tomaten-kokosmelks...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!