Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17109

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
pittig
bakken
stoven
blenden
vijzelen
frituren
rauw
koud
heet
vis
groente
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Groente / fruitgerechten

Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sambal Goreng Teri Buncis
Pittige sperziebonen met gedroogde garnalen e...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!