Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17181

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
heet
bbq
grillen
vijzelen
zoet
frituren
lauw
marineren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!