Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17317

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
stoven
heet
marineren
lauw
zoet
blenden
frituren
blancheren
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla
Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Ayam Kari
Kip met aardappelen in kokosmelk
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!