Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17327

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
gevogelte
marineren
heet
vijzelen
frituren
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
bakken
koelen
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Ayam Ketjap Sederhana
Gebakken kippendijen in een zoete ketjapsaus
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Sop Ikan Kecombrang
Pittige soep met makreel en stervrucht
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!