Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17453

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
frituren
oven
marineren
pittig
stomen
lauw
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Soto Lamongan
Kruidige kippensoep

Bijgerechten

Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla
Urap Sayuran
Gemengde groenten met pittige kokos

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!