Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17475

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
vis
rijst
wokken
vijzelen
warm
heet
koken
frituren
koud
lauw
hartig
marineren
stoven
bakken
blancheren
stomen
blenden
zoet
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Omelet Udang Saus Tomat
Omelet met garnalen, champignons en tomatensa...
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Andewi
Roerbak van andijvie met pindakaas
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!