Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17606

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
zoet
bakken
stoven
vijzelen
frituren
marineren
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!