Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17611

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
frituren
vijzelen
bbq
grillen
stomen
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!