Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17806

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stoven
stomen
vijzelen
marineren
oven
grillen
heet
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!