Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17842

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
vijzelen
zoet
marineren
bbq
koelen
heet
frituren
zoet-zuur
blancheren
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Ayam Santen
Gekookte kip in kruiden en kokosmelk
Tongseng
Rundvlees met kool
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!