Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2988

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
marineren
frituren
heet
vijzelen
bakken
oven
blancheren
zuur
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Bandeng Bumbu Bali
Zeer pittige moten makreel
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!