Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3442

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
oven
grillen
stoven
vijzelen
pittig
heet
marineren
bbq
blenden
zuur
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Pepesan Ikan Kelapa
Makreel in een marinade met kokos uit de oven
Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Ayam Besengek Dua
Gestoofde kip met kokosmelk
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Iga Bakar Bawang
Runderribben van de barbecue
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren
Pecel Mangga
Mango's met kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Pindang Tongkol Peteh
Tonijn gestoofd in pittige kokosmelk met pete...
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Bahosaus
Kruidige saus voor bij alle soorten vlees

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!