Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3500

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
frituren
pittig
vijzelen
heet
marineren
bbq
zoet
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!