Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3548

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
vijzelen
zuur
heet
bakken
frituren
oven
stomen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Gulai Masin
Gestoofde tonijn met zure stervruchten in kok...
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Frikadel Jagung Empat
Gefrituurde maiskoekjes
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes

Groente / fruitgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!