Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3558

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
stoven
stomen
vijzelen
koken
frituren
bbq
heet
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Sateh Kendari
Blokjes rundvlees aan een spies
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!