Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3768

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
stomen
heet
pittig
frituren
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!