Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3786

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
marineren
pittig
bakken
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!