Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3818

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
warm
frituren
stoven
vijzelen
bakken
pittig
oven
zoet-zuur
zuur
lauw

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!