Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3915

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
frituren
marineren
bbq
oven
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
rauw
koelen
heet
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Ayam Bumbu Hijau Padang
Gestoofde kip in een groene bouillon
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!