Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3939

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
vijzelen
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!