Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3944

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
frituren
bakken
zoet-zuur
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!