Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4029

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
frituren
koelen
blancheren
vijzelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!