Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4126

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
frituren
stoven
oven
bakken
koelen
heet
blenden
zoet
marineren
zoet-zuur
koud
blancheren
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Perkedel Daging Kentang Asap
Gefrituurde aardappelkoekjes met ontbijtspek

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!