Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4135

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
frituren
stoven
vijzelen
pittig
heet
bakken
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
rauw
zuur

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Tongkol Bumbu Merah
Gestoofde tonijn in een hete, rode saus met m...
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!