Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4157

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
bakken
vijzelen
zoet
marineren
bbq
heet
stoven
pittig
blancheren
blenden
koud
frituren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!