Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4454

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
vijzelen
frituren
marineren
koelen
oven
bakken
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
blancheren

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!