Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4503

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
marineren
oven
vijzelen
heet
bbq
blenden
zuur
koud
zoet-zuur
koelen
frituren
lauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon
Trancam
Koude salade met sla en aardappel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!